+40754.044.948
+40786.912.608

Confortul si linistea dvs. Conteaza!

Confortul, linistea si siguranta familiei tale sunt importante pentru noi si am ales sa nu lasam nimic la voia intamplarii. Astfel, ne-am asigurat ca Ansamblul Rezidential Poseidon, situat pe malul lacului Plumbuita din cartierul Colentina, raspunde nevoilor viitorilor rezidenti iar noul bloc ofera toate facilitatile pentru ca ei sa se bucure de stilul de viata modern, urban.

Apartamentele, duplex sau triplex, disponibile pe doua sau trei nivele ale blocului Poseidon Residence, asigura un grad sporit de confort, comparabil cu cel al unei locuinte tip vila, dar si intimitate. Zona de zi este delimitata de cea dedicata odihnei. In plus, balconul este functional in orice anotimp, dispunand de o zona inchisa si una deschisa.

Locuintele din Poseidon Residence ofera o priveliste incantatoare spre lacului Plumbuita, parte integranta din parcul cu acelasi nume.

Cladirea are un regim de inaltime S+P+16+17 retras iar apartamentele au 1, 2, 3, 4 si 5 camere.

Structura cladirii este realizata din plansee de beton armat monolit care preiau fortele seismice. Proiectul se remarca prin calitatea executiei, materialele folosite fiind in conformitate cu standardele UE.

Cladirea este formata din doua zone distincte: o zona de cladire S+P+16+17 de locuinte si o zona de subsol pentru parcaje (48 locuri de parcare) si spatii tehnice.

Apartamentele din complexul rezidential sunt climatizate cu aparate in detenta directa, multisplit cu o unitate exterioara si 1-4 unitati interioare. Unitatile exterioare sunt montate pe balcoane in locurile cele mai putin vizibile.

Pentru climatizarea spatiilor interioare se folosesc aparate de aer conditionat cu montaj aparent tip high wall, montate in balcoane.

Cladirea este echipata cu instalatie de detectare, semnalizare, de alarmare in caz de incendiu si de stingere a incendiilor (hidranti interiori si exteriori, coloane uscate) si dar si cu mijloace de prima interventie (stingatoare).

Viziteaza Poseidon Residence si descopera facilitatile si beneficiile pe care ti le ofera!