+40754.044.948
+40786.912.608

Poseidon Residence | Complex Rezidential cu Apartamente Duplex / Triplex

Poseidon Residence este Noul Complex Rezidential bucurestean care propune un concept inovator de viata urban.

Proiectul rezidential situat pe malul lacului Plumbuita din cartierul Colentina cuprinde 156 de apartamente cu un design modern. Locuintele beneficiaza de spatii vitrate generoase, indiferent de orientare, care pun in valoare lumina naturala.

Apartamentele din Poseidon Residence, duplex sau triplex, pe doua sau trei nivele, ofera confortul sporit al unei locuinte tip vila. Zona de zi este astfel mai bine delimitata de zona de odihna, rezidentii beneficiind de intimitate sporita. Dispunerea pe doua sau trei nivele confera un plus de autonomie in amenajare oferind libertatea crearii caminului dorit. Fiecare dintre apartamente este prevazut cu balcon functional in orice anotimp, avand atat o portiune inchisa, cat si una deschisa. 

Atmosfera calda, primitoare a locuintelor din Poseidon Residence este rezultatul unui concept modern, pentru un stil de viata sofisticat, bazat pe eleganta si confort.

Cladirea are un regim de inaltime S+P+16+17 retras iar apartamentele au 1, 2, 3, 4 si 5 camere.

Apartamentele din complexul rezidential ofera o priveliste incantatoare, datorita amplasarii pe malul lacului Plumbuita, ce este parte integranta din parcul Plumbuita.

Proiectul reprezinta cea mai buna alegere pentru familia moderna, care isi doreste o locuinta luminoasa si confortabila, cu spatii bine delimitate si numeroase posibilitati de amenajare.

Poseidon Residence ofera viitorilor locatari numeroase facilitati: locatie de exceptie, pe malul Lacului Plumbuita, langa parcul cu acelasi nume, spatii verzi amenajate, parcari subterane in numar de 48, iar supraterane in numar de 115, 142 spatii de depozitare, incalzire centrala si aer conditionat, modalitati flexibile de plata (credite bancare si rate la dezvoltator).

Programeaza o vizita! Alege-ti apartamentul modern, confortabil si luminos din Poseidon Residence!