+40754.044.948
+40786.912.608

Apartamente in Rate Direct la Dezvoltator

Ești cu un pas mai aproape de casa visurilor tale!

rate la dezvoltator

  • Acceseaza creditele ipotecare Alpha Housing și obții cea mai bună ofertă de finanțare pentru apartamentele din acest proiect.
  • Primești aprobarea financiară în doar 2 zile lucrătoare.
  • Zona rezidentiala ce uneste toate facilitatile de care ai nevoie
  • Avans flexibil

Stim ca alegerea unei locuinte este foarte importanta pentru tine si familia ta. Din acest motiv venim in intampinarea nevoilor tale, in vederea achizitiei locuintei dorite, cu mai multe variante de finantare dar si cu modalitati flexibile, fara conditii de plata rigide!

Credit personalizat

Special creat de Alpha Bank Romania SA pentru finantarea persoanelor fizice care doresc achizitia unui apartament in Poseidon Residence; Pentru detalii suplimentare te invitam sa contactezi biroul nostru de vanzari sau sa acecesezi site-ul bancii AlphaBank pentru a te documenta despre comision, conditii si avansul necesar.

Creditul Prima Casa

Acest credit poate fi o varianta accesibila in vederea achizitionarii unei locuinte in Ansamblul nostru de apartamente si a deveni proprietar intr-un ansamblu imobiliar modern.

Apartamente in Rate direct la dezvoltator

Daca nu te incadrezi la un credit bancar, poti gasi apartamente cu rate direct la dezvoltator in Bucuresti la Poseidon Residence. Perioada pe care poti face ratele la dezvoltator poate ajunge pana la 36 de luni. Ai nenumarate optiuni de finantare flexibila prin ratele direct la dezvoltator si te vom ajuta sa o alegi pe cea mai potrivita, in functie de felul in care ti-ai planificat bugetul
Pentru detalii contacteaza departamentul nostru de vanzari la tel. 0754.044.948 ;

Avantajele ratelor la dezvoltator:
– nu necesita dovezi care atesta capacitatea de plata
– accesul mult mai rapid la finantare
– posibilitatea ajustarii avansului
– dobanda 0%
– birocratie redusa
– asigurarea de viata sau cea pe imobil nu este obligatorie
– avans flexibil

In acest sens, Poseidon Residence pune la vanzare apartamente noi cu o gama larga de oferte care includ optiunea de a accesa rata direct la dezvoltator. Aceasta este menita sa ajute pe oricine vrea sa isi cumpere un apartament nou in Bucuresti, dar evita creditele bancare si dobanzile mari. Apartamentele in rate moderne direct la Dezvoltator din Poseidon Residence pot fi achizitionate cu 20% avans si 0% dobanda. Poseidon Residence este unul dintre ansamblurile imobiliare de top din Bucuresti amplasat intr-o zona centrala si moderna.

*Garsonierele nu pot fi achizitionate prin Rate La Dezvoltator.